Toarpsalliansen

Referat

Referat: Brämhults IK - Toarpsalliansen

Brämhult-Toarpsalliansen 4-0 (3-0)
Det är alltid tråkigt med en förlust men man får väl skriva en liten sammanfattning i alla fall idag om matchen mot Brämhult som vi förlorade med 4-0.
Idag så ligger vi bra defensivt i positionerna de första 20 minuterna. Dock orkar vi inte flytta upp ordentligt när vi vinner bollen.
Vi släpper sen tyvärr in 1-0 i 23 minuten och efter det så tappar vi positionerna mer och får det jobbigt med Brämhult, som löper väldigt mycket och är mycket aggressivare än vi. Brämhult gör sen två mål till innan pausen och vi ligger under med 3-0 i halvlek.
I halvlek så ändrar vi system och spelar 4-3-3 med hög press. Det blir nu mer kamp och vi gör återigen bra 25 minuter innan konditionen tryter. Vi ska ha en solklar straff i andra halvlek då Hanna blir fälld men det var inte domaren som avgjorde matchen.
Brämhult gör sen 4-0 på en snabb omställning och vi tittar lite för mycket på boll istället för spelare när målet görs.
Vi tar nya tag i veckan som kommer med hårda och fokuserade träningar sen är det match och revansch mot Mariedal på fredag hemma på Gårdavallen klockan 18:30.